23948sdkhjf

Online-tjänst för arbetsmiljö

SIS Förlag tagit fram en online-tjänst för det växande antal företag som vill använda den nya standarden i kombination med ledningssystemen för kvalitet och miljö.

Online-tjänsten kan enkelt överblicka innehållet i de tre standarderna (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) och ta del av många praktiska exempel. – Alltfler företag vill använda standarden för arbetsmiljö – mycket eftersom den passar så bra ihop med de andra ledningssystemen för miljö och kvalitet. Vi hoppas att det nu ska bli ännu lättare för organisationer att hitta smarta sätt att använda alla tre ledningssystemen i sitt beslutsfattande, säger Jennie Hahmann projektledare på SIS. 

 Med online-tjänsten får företag på ett överskådligt sätt all information de behöver för att följa standarderna ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö). Den omfattar också vägledning för revision, praktiska tips och råd, sökverktyg, ordlista, företagsexempel och information om certifiering. Det finns också möjlighet att jämföra olika avsnitt för att se och förstå skillnaderna mellan de olika ledningssystemen. 

Produkten vänder sig till kvalitets- och miljöchefer, miljösamordnare, interna revisorer, konsulter och utbildare, certifieringsrevisorer och personalchefer. 



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063