23948sdkhjf

ABB får order för Delhi International Airport

ABB har tagit hem en order värd 77 miljoner dollar för att leverera elektriska produkter och system till den nya Terminal 3 (T3) på Indira Gandhi International Airport i Delhi, Indien.

ABB kommer att ansvara för konstruktion, leverans, installation, provning och idrifttagning. Lösningen är en del av ett moderniseringsprojekt som förbereder flygplatsen inför Samväldesspelen 2010. 

ABB ska tillhandahålla elektrisk infrastruktur och styrsystem till T3 som just nu är under uppbyggnad. 

 - Flygplatser är exceptionellt krävande arbetsmiljöer som kräver extremt tillförlitlig elförsörjning, säger Peter Leupp, chef för ABB:s division Power Systems. ABB:s omfattande utbud av energieffektiva elektriska produkter och system kommer att säkerställa en tillförlitlig distribution och styrning av el. 

 ABB:s styrsystem för kraftdistribution, SCADA, kommer att användas för att övervaka och styra hela det elektriska nätet i terminalen. SCADA är konstruerat för lokal styrning och fjärrstyrning och erbjuder omedelbar åtkomst till nätverksinformation i realtid och enkel anslutning till andra system i det elektriska nätet. Den toppmoderna terminalbyggnaden T3 kommer att uppta en yta på 520 000 kvadratmeter och ha en kapacitet på 25 miljoner passagerare. Terminalen beräknas vara i drift i mars 2010.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.067