23948sdkhjf

Morphic är Sveriges snabbast växande teknologibolag

Morphics Technologies vd Jonas Eklind har mottagit Deloitte och Svenska Riskkapitalföreningens första pris som Sveriges snabbast växande teknologiföretag. Företaget har haft en tillväxt på 10 839 procent under de fem senaste åren.

Teknologi är en viktig drivkraft i den svenska ekonomin. För att ge ett erkännande till svenska teknologiföretags framgångar anordnar Deloitte i samarbete med Svenska Riskkapitalföreningen en årlig utmärkelse till de snabbast växande företagen i Sverige - Sweden Technology Fast 50. - Vi är mycket glada över utmärkelsen. Vi har totalt, på cirka 24 månader, sålt storskalig vindkraft för mer än 1 miljard kronor. För tre år sedan omsatte koncernen cirka 39 miljoner kronor och var ett regionalt teknikutvecklingsföretag med bas i Värmland. Sedan dess har koncernen utvecklats snabbt. Idag är vi en global koncern med verksamhet i Japan, Italien, Schweiz, Grekland, Norge och i Sverige. Vi bygger även upp försäljningsverksamhet i USA Korea samt i Kina, säger Jonas Eklind, vd och koncernchef för Morphic Technologies AB. Andrapristagare blev mjukvaruföretaget TAT The Astonishing Tribe, som hade en tillväxt om 6 089 procent. 
 Morphic 
är en svensk industrikoncern med verksamhet inom bränsleceller, vindkraft, bränslecellsbaserade energisystem och verkstadsindustri. Koncernen har cirka 230 anställda och verksamheten bedrivs i sex länder - Sverige, Norge, Japan, Grekland, Italien och Schweiz.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079