23948sdkhjf

Bättre analyser i NX 8

NX har fyra decennier på nacken och det versionsnummer man nu släpper nämligen 8, känns därför väl lågt. Stora satsningen denna gång är inom analyser.
Siemens PLM Software lanserar nu NX 8 som innehåller omfattande förbättringar av funktionaliteten i den tekniska analysen - inklusive den populära mjukvaran NX Nastran.

NX 8 för simulering erbjuder nya lösningar för optimering och multi-physics analysis, tillsammans med nya metoder för att analysera komplexa sammanställningar. Nyheter i NX Nastran omfattar förbättringar i icke-linjära och dynamiska analyser samt förbättrad beräkningsprestanda och förenklad modellering. De nya och befintliga funktionerna i NX cae minskar tiden att förbereda och lösa analysmodeller med upp till 70 procent jämfört med traditionella cae-verktyg.

* Förbättringar i simuleringsmiljö och geometrier förkortar arbetet med geometrier och snabbar upp analysmodelleringen.

* Förbättringar av multi-disciplinär simulering och optimering innebär att NX CAE fått ny topologioptimering och multi-physics analysis.

* Simulering på systemnivå effektiviserar datorstödd simulering av monteringar och utökar beräkningskapacitet för Fluid Dynamics (CFD) analyser.

* High Definition 3D (HD3D) omfattar bland annat förbättringar som ny simuleringsuppföljning, som gör att användare kan knyta resultaten direkt till kraven så att utvecklingsgrupperna kan fatta smartare beslut.

Förbättringar i NX cam gör att befintlig cad/cam, programmeringsautomatisering och integrerad simuleringskapacitet omfattar nya automatiserade, kontext-specifika funktioner för att förenkla framtagande av smarta verktygsgenvägar för prismatiska delar. Med ny volymbaserad 2,5D fräsningsbearbetning för snabbare programmering, automatisk spårning av oklippt material över flera steg i bearbetningsprocessen och programmeringsautomation för flerdelsuppställningar, är NX cam för maskiner en snabb och mycket exakt bearbetningslösning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063