23948sdkhjf

Lindes truckar prisas för framstående design

Linde Material Handling fick nyligen det åtråvärda priset "iF Product Design Award 2012" för designen på nya H40-H50-förbränningsmotordrivna truckserien.
Vid utdelningen av detta pris, hade en internationell panel av experter utsedda av iF International Forum Design hyllat den höga kvaliteten på konstruktionen av Lindes truckar. Totalt 2923 bidrag hade skickats in i 16 kategorier, var 863 produkter tilldelades iF priset.

För Linde är design starkt förenat med funktion hos samtliga truckmodeller.
"Att investera i en produkt kräver mer än en vacker design", menar Ralf Dingeldein, ansvarig nya truckar på Linde Material Handling.

"Vårt mål är att visa den imponerande funktionen hos våra truckarmed hjälp av en design som är både visuellt tilltalande och i linje med varumärkets identitet."

En bra design säkerställer att trucken hanteras intuitivt och korrekt, och med en ständigt förbättrad ergonomi får man garanterat en högre andel nöjda användare.

Den tekniska höjdpunkten hos trucken är den variabla pumpen för lyfthydrauliken. Den pumpen inte bara aktiverar truckarna till att använda mindre energi, utan garanterar tyst drift speciellt vid lyft av last. Dessutom är förarhytten utrustad med en helt ny generation stolar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062