23948sdkhjf

Glöm alla osmidiga hammarhållare som är i vägen

Snickers Workwears har tagit fram en ergonomiskt utformad hammarhållare som är enkel att fästa i alla typer av bälten och arbetsbyxor. Genom att vara vinklad snett framåt och utåt ska den vara lättare att komma åt vid arbete. Hammarskaftet slår inte mot benet då man jobbar eller böjer sig ner.
Idén till hammarhållaren kommer från en snickare som inte tyckte att produkterna på marknaden matchade hantverkarnas verkliga behov. Snickers Workwear har sedan lagt ned tid på att skapa en snygg design.



Hammarhållaren är tillverkad i det hårda men smidiga plastmaterialet Hytrel från företaget DuPont. Det används mycket inom bilindustrin och laboratorietester visar att hammarhållaren tål tuffa påfrestningar och kyla, upp till minus 40 grader utan att materialet blir sprött.

Och responsen från hantverkare som har testat produkten har varit positiv.

– Jag har jobbat som snickare i 40 år och har testat många hammarhållare. Den här är riktigt bra, en guldklimp! Den är lätt att ta av och på, det brukar vara ett gissel annars. Dessutom är den mjuk och ger med sig så när man sitter i bilen märker man den knappt, säger Janne Jönsson, snickare och ägare av Vinkel & Vrår.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079