23948sdkhjf

Kortare ställ på nya Multus

Vidareutvecklingen av Okuma Multus B200II, B300II och B400II-för användarvänligheten i flerfunktionsmaskiner till en ny nivå.
Allt sedan starten 2004,har Okumas flerfunktionsmaskiner Multus B200, B300 och B400 medverkat till att flerfunktionsmaskiner blivit allt vanligare i våra verkstäder, genom hög bearbetningsnoggrannhet med Thermo-Friendly Concept och säkerhet med kollisionsskyddet CAS tillsammans med dialogsystemet One-Touch IGF.
Nu när BII-serien kommer så är maskinerna utrustade med Okumas nyutvecklade styrsystem och en helt ny maskindesign.
Den nya OSP-P300S kontrollen utvecklats speciellt för flerfunktionsmaskiner. Antal knapptryckningar har minskat till hälften och byte av skärm menyer har minskats till en femtedel jämfört med tidigare styrsystem. Detta innebär att arbetsflödet vid ställ av maskinerna har förenklats högst väsentligt och medför kortade ställtider.
Under drift visas fyra fönster för den aktuella positionen, bearbetningsprogram, CAS, och dialogprogrammering (Advanced One-Touch IGF) samtidigt på den stora färgskärmen gör att maskinens status lätt kan uppfattas med ett enda ögonkast.
Ett smidigt handhavande för operatören är möjligt tack vare att Okuma tillverkar både maskinen och styrsystem ”single source”.
Den nya Okuma designen ger en bekväm och bra arbetsplats med god ergonomi samtidigt som den skapar harmoni mellan operatör och maskin och en hög komfort och säkerhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095