23948sdkhjf

Stena Stål Molkom köper plasmaskär

Under det senaste året har Stena Stål investerat närmare 10 Mkr för att uppgradera sin maskinpark i Nybro och nu senast Molkom.
Stena Stål är en av Sveriges största materialleverantörer med drygt 400 anställda som tillsammans säljer stålprodukter och tjänster för närmare 2 miljarder kronor. Inom affärsområdet Industrikomponenter bedrivs figurskärning och cnc-bearbetning av plåt vid sina anläggningar i Nybro och Molkom.
Under det senaste året har Stena Stål investerat närmare 10 Mkr för att uppgradera sin maskinpark i Nybro och nu senast Molkom. Nu kan man plasmaskära med mycket god snittkvalitet i plåt upp till 50 mm tjocklek. I Nybro har man investerat i en Messer finplasma med fasaggregatet Skew Rotator vilket ger möjlighet att även fogbereda plåtarna.
Den senaste leveransen från Intercut består av en Messer Omnimat som är bestyckad med dubbla finplasmaaggegat som skär från 2-50 mm plåt. Nu kan Stena erbjuda sina kunder: bästa tänkbara snittkvalitet med minimal vinkelavvikelse och stabil processkvalitet. Maskinen är utrustad med Gas mixer vilket reducerar gasförbrukning och ger minsta möjliga miljöpåverkan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.072