23948sdkhjf

700 maskiner har lämnat Ronneby

KMT Robotic Solutions AB i Ronneby, är en stor leverantör av flexibla robotbaserade vattenskärningssystem. Företaget startades 1991 och börjar nu tillverkningen av maskin nr. 700. Maskinen, som går under namnet Cutting Box Original V Large, är ett flexibelt modulariserat vattenskärningssystem som är konstruerat för maximal flexibilitet, produktivitet och arbetsmiljö. Maskinen ska levereras till fordonsunderleverantören Tramico i Coulombs, Frankrike under oktober 2012. Systemet är bland annat utrustat med ABB industrirobotar och högtrycksvattenpumpar från systerbolaget KMT Waterjet.
Tramico är ett franskt företag med huvudkontor i Coulombs som tillverkar isolermaterial för fordon. Bolaget ingår i den japanska koncernen Howa Textile Industry. Robotic Solutions 700:e system ska installeras i fabriken i Coulombs.

Tramico har sedan tidigare tio vattenskärningssystem i drift från KMT Robotic Solutions. Förra året skeppades ett system till Tramicos fabrik i Stavrovron, Ryssland och de goda erfarenheterna med tidigare levererade system gör att man fortsätter att köpa KMT:s system.. En stor fördel med robotbaserad vattenskärning är att man kan skära flera olika komponenter utan kostsamma och tidsödande verktygsbyten. KMT Robotic Solutions lokala närvaro med service och support bidrar till att maximera maskinernas tillgänglighet och avkastning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078