23948sdkhjf

Ytförbättringsrondell

Norton lanserar en ny ytförbättringsrondell som ger effektivare slutbearbetning efter slipning av detaljer i t.ex. stål, rostfritt samt aluminium och andra icke-järnmetaller. Den nya rondellen, som har beteckningen Vortex Rapidfinish, är spindelmonterad vilken gör den lämpad för bearbetning i t.ex. svåråtkomliga utrymmen.
Den nya Vortex Rapidfinish-rondellen används för ytförbättring efter slipning med t.ex. navrondeller, fiber- eller lamellrondeller för att uppnå slutlig ytfinhet. Användningsområdet omfattar bl.a. borttagning av sliprepor, bearbetning av ytdefekter, gradning, kantbrytning, rengöring, korrosion- och oxidborttagning och polering. Den ger enligt tillverkaren en jämn och fin yta utan bränning, och ger snabb bearbetning i kombination med lång livslängd.

Vortex Rapidfinish-rondellen har 150 mm diameter och 13 mm tjocklek. Spindelns diameter är 8 mm. Den är avsedd för användning i elektriska eller pneumatiska maskiner för skilda användningsområden inom exempelvis mekaniska verkstäder, gjuterier, bilplåt- och billackeringsverkstäder, varvs- och offshoreindustri, verkstadsindustri, tillverkning av rostfria detaljer för t.ex. livsmedelsindustrin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109