23948sdkhjf

En kabeltyp räcker

RS Components har utökat sin portfölj med produkter som säljs under det egna varumärket med en serie kablar och kontakter med stöd för den praktiska nya standarden USB Typ C.
USB Typ C (USB-C) är en universell vändbar kontakt som kan användas med de flesta enheter. Kontakten gör det möjligt att ansluta flera funktioner med en enda kabel. Den klarar dataöverföringshastigheten hos USB 3.1 och högre och kan användas för laddning, DC-strömförsörjning samt ljud och video upp till 4K Ultra High Definition. Den är tillräckligt liten för att användas på mobiler och tålig nog för att användas i persondatorer och hem-/kontorsutrustning. USB-C gör det möjligt för användarna att koppla upp all utrustning med en enda kabeltyp. Enkla adaptrar gör det möjligt att koppla ihop den med befintliga standarder som USB Typ A, som man finner på värdutrustning som ansluts med USB 2.0/3.0, Micro USB, HDMI, DisplayPort, VGA och MFi (MFI = Made for iPhone/iPod/iPad).

Den nya serien består inte bara av kablage och ett omfattande utbud av adaptrar, utan även av PCB-monterade uttag som gör det möjligt för ingenjörer att dra nytta av USB-C i nya projekt. Den omfattar över 20 olika artikelnummer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063