23948sdkhjf

Ladda borren i bilen

En ny sladdlös laddstation laddar maskinen under körning Ett nytt 18-volts sladdlöst 4,0 Ah lithiumjonbatteri säkrar längre drifttid.
Bosch lanserar nu det senaste tillskottet till deras serie av sladdlösa laddenheter – en mobil laddstation. Laddstationen kan ladda hantverkarens sladdlösa 18-volts borr- och skruvmaskiner och systemverktyg i bilen på väg mellan olika jobb, vilket innebär att man slipper förlora tid på att ladda verktyget på arbetsplatsen. Utöver den nya laddstationen lanserar Bosch också ett nytt sladdlöst 18 volts 4,0 Ah lithiumjonbatteri som ger dubbelt så lång drifttid i jämförelse med existerande sladdlösa 18-volts 2,0 Ah llithiumjonbatterier.

Bosch lanserade i fjol en stationär sladdlös laddenhet bestående av en laddare och ett 18 volts 2,0 Ah-lithiumjonbatteri, och nu utökar man sitt sortiment med en mobil enhet, som skall tillgodose behoven hos de hantverkare som dagligen kör mellan olika jobb.

– Det ställs stora krav på de svenska hantverkaren och vi arbetar därför fokuserat med att utveckla nya innovativa lösningar som kan ge hantverkarna de bästa förutsättningar för att leverera ett så bra resultat som möjligt. Med våra nya mobila laddstationer kan hantverkaren ladda verktygen på väg mellan sina jobb – och de behöver inte tänka på att ta av batteriet från verktyget. Den nya laddstationen gör deras arbetsdag lättare och mer effektiv, säger Niclas Andersen, produktchef på Bosch.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062