23948sdkhjf

Mitsubishis e-Factory växer

Mitsubishi Electric har nyligen välkomnat APT Automation som medlem av e-Factory Alliance.
e-Factory Alliance hänvisar till program med andra hårdvaru- och mjukvaruleverantörer inom automation. Syftet är beskrivet som att kunderna kan välja de lösningar som bäst tillgodoser deras utmaningar inom automation. Lösningarna är noggrant testade med Mitsubishi Electric produkter.

APT Automation levererar automation och produktionstekniska lösningar. De två företagen har ett nära samarbete för att ta itu med utmaningar inom branschen såsom förbättrad produktivitet, effektivitare utrustning och flexibilare produktionslinje.

Samarbetet har redan utvecklat en innovativ vagnteknik. Den är utformad för att fungera med ett särskilt system linjär överföring. Smart Transport levererar integrerad kraft för intelligens ombord och vagnutrustning. Detta möjliggör montering av information och produktionsdata som är specifika för varje arbetsstycke och som ska bevaras. Det ger också möjlighet att växla mellan parallella spår på produktionslinjer, och gör det möjligt med flera operationer för olika produkter.

Hartmut Pütz, VD Factory Automation EMEA på Mitsubishi Electric Europe kommenterade:

– Vi hoppas att Smart transport teknik signalerar början på en lång och produktiv "high-tech" förhållandet mellan våra två företag. Det kommer dessutom att stärka vårt utbud av lösningar som stöder behoven hos en "Smart Factory" för industri 4.0.

Smart Transport teknikpaket visades först av Mitsubishi Electric på SPS IPC Drives Nürnberg i november förra året.

På bilden från vänster Malte Stahnke, VD för APT Automation och till höger Hartmut Pütz, VD för Factory Automation EMEA vid Mitsubishi Electric Europe.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063