23948sdkhjf

TNG blir partner till Hello World!

Bemannings- och rekryteringsföretaget TNG blir partner till Hello World! och stödjer föreningen med strategiska rekryteringstjänster. Syftet är att bidra till att organisationen ska nå sitt mål att tända 10 000 digitala stjärnor fram till 2020.
- Det är mycket spännande att få stöd av TNG och ta del av deras mycket moderna, effektiva och fördomsfria rekryteringsprocess. De lyckades på mycket kort tid hitta flera kvalificerade kandidater och vi är mycket nöjda med allt från A-Ö, säger Ulrika Dellby, grundare och styrelseordförande i Hello World!

Rekryterings- och bemanningsföretaget TNG arbetar aktivt med sitt CSR- och hållbarhetsarbete och har valt att stödja verksamheter som arbetar långsiktigt för en hållbar arbetsmarknad.

- Vi har valt att stötta Hello World! då deras verksamhet rimmar väl med vår vision, säger marknads- och digitalchef Charlotte Ulvros på TNG och fortsätter: De formar framtidens arbetskraft och strävar efter att rekrytera ledare som ska spegla det svenska samhället. Samtidigt vill de ge alla barn som önskar möjlighet att skapa digitalt, oavsett bakgrund. Det går helt i linje med våra egna värderingar.

Sponsringen är en del TNG:s initiativ Diversity Code med mål att öka mångfalden och hållbarheten inom IT-branschen. Sedan tidigare har TNG lanserat Java4women för att möta kompetensbristen, och hitta talanger med potential och därmed öka jämställdheten i IT-branschen.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109