23948sdkhjf

Vindelnbolaget Cranab växlar upp i Danmark

Samarbetspartnern Gersvang Maskiner är en stark spelare med säljare över hela Danmark.
Vindelnbaserade Cranab växlar upp i Danmark och inleder ett samarbete med Gersvang Maskiner som från och med april blir ny återförsäljare för varumärket Slagkrafts vägröjningsmaskiner. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi tror mycket på samarbetet. Gersvang Maskiner är ett känt företag i Danmark som täcker hela landet och har bra kapacitet för försäljning, service och reservdelar, säger Håkan Bergh, produktchef för Slagkraft.

Gersvang Maskiner har dessutom en lång erfarenhet och en etablerad kundbas med entreprenörer inom både väg och järnväg samt kommuner vilket ses som rätt målgrupp för Cranab.

Cranab är Skandinaviens ledande tillverkare av vägröjningsmaskiner under varumärket Slagkraft. Slagkrafts produkter består av motorpaket, kranar och röjningsaggregat för effektiv röjning av gräs, sly och buskar i diken och slänter kring vägar.

Slagkrafts system för vägröjningsmaskiner är ett av Skandinaviens mest sålda och modellerna används i det professionella segmentet inom vägröjning. Produkterna används ofta på väghyvlar och hjullastare men även traktorer.

Gersvang Maskiner med säte i Karlslunde utanför Köpenhamn är ett företag med 20 års erfarenhet av maskiner och utrustning inom underhåll av gator, vägar, järnvägar och ytorna omkring dem.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094