23948sdkhjf

Mattias Jaginder ny vd för Nomo Kullager

Han har lång erfarenhet från industriell försäljning - bland tidigare arbetsgivare finns Atlas Copco och Xylem.
Mattias Jaginder har erfarenhet av industriell försäljning både i Sverige och internationellt. Bland tidigare arbetsgivare finns ViFlow Group, Atlas Copco och Xylem.
I rollen som VD för Nomo efterträder han Curt O. Carlsson som efter 45 framgångsrika år i bolaget, varav de senaste sju som VD, går i pension i oktober 2017. Nomo är idag Nordens största oberoende distributör och specialist inom lager och transmissionsprodukter för bl a tillverkningsindustri och transporter. Nomo har drygt 100 anställda, huvudkontor och centrallager i Täby utanför Stockholm och säljkontor på sex orter i Sverige, på fyra orter i Finland samt i Danmark. Nomo ingår i Axel Johnson Internationals affärsgrupp AxIndustries.
– Jag otroligt glad för chansen att ta över som VD för Nomo Group. Det är ett företag med en väldigt väl fungerande affärsmodell och en intressant marknadsposition. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med våra kunniga och passionerade medarbetare vidareutveckla det som har byggts upp under Curts ledning, säger Mattias Jaginder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078