23948sdkhjf

Denios värvar spillskyddsexpert till strategisk satsning

Christian Hagberg kommer att ha en viktig roll när Denios breddar och utvecklar sitt produktsortiment av absorbenter och torkmaterial för att möta marknadens behov.
Intensivt arbete med att lansera nya produkter har redan givit företaget flera nya kunder.
– Christian Hagberg är handplockad för uppgiften. Med sina 20 år i branschen har han helt unika kunskaper. Vi är mycket glada över denna värvningen, säger Linus Jacker, VD på Denios.

Under en lång tid har Denios arbetat med att få fram nya generationens torkmaterial och absorbenter med fokus på miljö och produktionseffektivitet. Framför allt har man utvecklat materialen och paketeringen av absorbenterna. Praktiska dispenser boxar, kartonger och smart förpackade spill-kit är exempel på lösningar i produktutbudet. Tack vare de nya produkterna har företaget fått nya kunder - framförallt i Tyskland.

– Det märks att det går uppåt i hela Europa. Vi får fler order och kundförfrågningar. Det är många som är intresserade av miljö och säkerhetsfrågor men framför allt har intresset för kostnadsbesparingar och effektivitet ökat mycket. Tanken är att det ska vara enkelt att anpassa mängd och material efter spill, säger Linus Jacker.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125