23948sdkhjf

Hantera fakturor lättare för hantverkare

Med hjälp av orderstyrningssystem går det att förenkla med Vismas molnbaserade tjänster.
Orderstyrnings tjänst erbjuder en flexibel digital tjänst som ska spara mycket tid och pengar för hantverkare. I Orderstyrnings portal kan hantverksföretagen sköta bland annat bokföring, fakturering, lönekörningar, tidsredovisning, offert och orderdokumentation; allt från offert till faktura.

– Vi brinner för att göra vardagen för småföretagen smidigare och mer effektiv. Integrationen mellan Vismas webbaserade lösningar och Orderstyrnings system kommer att underlätta för många hantverkare i Sverige, säger Daniel de Sousa, VD för Visma Spcs.

Digitaliseringen går snabbt och många branscher och företag håller på att ställa om till digitala lösningar för att underlätta arbetsprocesserna. Allt mer flyttas över till molnet, så även redovisning och revision. Visma ligger i framkant i Sverige när det gäller nya affärsmodeller för digitala lösningar i ekonomiprogram för småföretagare.

– Visma är ett viktigt komplement till Orderstyrnings övriga digitala lösningar för hantverksföretag. Vi ser att hantverkarbranschen styr mot allt mer digital administration och bort från post-it-lappar och papper. Vi tillhandahåller en mycket användarvänlig portal där allt fler hantverkare väljer att sköta sin administration, VD Orderstyrning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112