23948sdkhjf

Ny chef för industriföretaget

"Otroligt stimulerande uppgift att utveckla en fullskalig fabrik".
Inission Triabs tidigare platschef Niklas Lindh tar över som vd för bolagets nya fabrik som går under namnet Inission Stockholm. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Det känns otroligt stimulerande att få det här förtroendet och chansen att utveckla en fullskalig fabrik. Vi har den senaste tekniken och ett Inception team med hög tillgänglighet som snabbt kan ta fram prototypserier baserat på kundens krav och önskemål, säger Niklas Lindh.

Sedan tidigare är det känt att Inission Triab och Skeab slår samman sina respektive verksamheter i en modern produktionsanläggning i Järfälla strax utanför Stockholm.

Lindh anslöt till Inission redan år 2001 som Key Account Manager på enheten Inission Munkfors där han verkade i elva års tid. 2012 flyttade han till Stockholm och tog över som platschef för Inission Triab.

– Flytten har gått över förväntan bra och jag är mycket stolt över mina medarbetare som alla varit positiva till den här resan. Alla följde med, både från Triab och Skeab. Flytten har också mottagits otroligt bra av kunderna och vi har nu en extrem ordersituation där vi går för högtryck. Nästa steg blir nu att till fullo integrera verksamheterna och testa alla processer, säger Niklas Lindh.

Inission är en totalleverantör för tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik.

Helägda dotterbolag är Inission Triab och Inission Skeab i Stockholm, Inission Borås, Inission Munkfors, Inission Pajala, Inission Malmö, Inission Montronic i Sösdala, det estniska bolaget Inission Tallinn och säljbolaget Inission København.

Koncernen har 340 medarbetare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125