23948sdkhjf

Växjötillverkaren fortsätter snabba framväxten med storordrar

Stark orderingång hos svenska storväxaren under maj och juni – tecknar bland annat fyra avtal till ett totalt värde om drygt 100 miljoner kronor.
Balcos innovativa balkonglösningar och inglasningar skördar fortsatta framgångar. Under maj och juni har bolaget bland annat tecknat avtal avseende tre stora renoveringsprojekt samt ett nybyggnadsprojekt till ett totalt värde om drygt 100 miljoner kronor.

Orderna innebär att cirka 1 200 nya energibesparande balkonger installeras på fastigheter i Göteborg, Helsingborg och Rinkeby.

Orderna kommer i huvudsak från Balcos största kundkategori bostadsrättföreningar där Balcos patenterade balkonglösning varit avgörande – en lösning som för de boende innebär en energibesparing, en ökad livskvalitet samt en värdeökning på lägenheten. De erhållna orderna kommer den här gången också från ägare av hyresfastigheter (Rinkeby) samt från ett projekt som avser nybyggnation i Göteborg.

Balcos tillväxtresa fortsätter med stadigt ökande efterfrågan på företagets innovativa och energisparande inglasade balkonger som ger tydliga fördelar för de boende.

- Vi ser goda möjligheter att fortsätta växa organiskt, både genom att aktivt skapa vår egen marknad genom attraktiva lösningar samt genom att tillvarata potentialen i det underliggande uppdämda marknadsbehovet. Det gäller både i Norden, där vi är marknadsledare, samt i övriga Nordeuropeiska marknader, säger Balcos koncernchef Kenneth Lundahl i en kommentar.

Balco är beläget i Växjö där man även har produktion.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079