23948sdkhjf

Nyköpingsföretaget CTT Systems får order på 8,7 miljoner

CTT Systems får ännu en beställning på fuktregleringssystem till 14 Boeing 737-800 från Pobeda Airlines.
Zonal Drying-systemen ska installeras direkt på produktionslinan av Boeing. Gällande listpris för de 14 ZD-systemen uppgår till cirka 8,7 miljoner svenska kronor. Första leverans är planerad till februari 2018. Ordern kommer intäktsföras under 2018 och 2019.
Peter Landquist, försäljnings- och marknadschef på CTT Systems kommenterar:
- Vi är glada för ännu en order från Pobeda Airlines. De system som Pobeda monterat in i befintliga plan har bekräftat systemets effektivitet och bevisat fördelarna i att bemästra grundorsaken till kondensation.
Pobeda vill nu sätta in systemet direkt i nytillverkade flygplan för att förhindra den viktökning som orsakas av kondensation (vilket skulle öka bränsleförbrukningen och CO2 utsläppen).
- Genom att montera direkt på flygplansfabriken undviker man även andra fuktproblem som snabbt uppstår, exempelvis elfel, som har negativ inverkan på rörelsekostnaderna redan efter ett par månaders drift, säger Peter Landquist.
Pobeda Airlines är ett lågprisflygbolag inom Aeroflot-gruppen.
CTT:s antikondensationssystem Zonal Drying är standardutrustning på Boeing 787 och tillval på Airbus A350XWB och Boeing 737NG.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156