23948sdkhjf

Malmötillverkaren får genombrottsorder från verkstadsjätten i Belgien

Ordern på inspektionslösningar är resultatet av den vällyckade förstudieorder som mottogs tidigare på året. Globalt växer marknaden inom automatiserad kvalitetssäkring mycket fort.
Atlas Copco har beslutat att låta studien följas av ett full skala system för kvalitetskontroll i fabriken i Belgien. Ordern har ett värde på cirka 670 000 svenska kronor och kommer att påverka resultatet i 3 kvartal 2017.

Ordern följer förstudieordern från Atlas Copco från den 18 januari 2017 och täcker ett skräddarsytt inspektionssystem baserat på IVISYS Pro F, systemet för detektering av ytfel. Atlas Copco är marknadsledande leverantör av högeffektiva industriella kompressorer, gas- och processkompressorer. Atlas Copco har verksamhet i mer än 90 länder runt om i världen och sysselsätter över 40 000 anställda.

CTO Moatasem Chehaiber kommenterar:
- Vi ser mycket fram emot att samarbeta med Atlas Copco kring automatiserat kvalitetssäkring. Att det är vår första installation i Belgien är också glädjande, säger Ivisys CTO Moatasem Chehaiber.

Ivisys tillhandahåller visionbaserade ((kontrollsystem med kameror) kvalitetsinspektionslösningar för industrin, som kan ersätta både manuell och mekanisk kvalitetskontroll. Företagets patenterade lösningar gör det möjligt att genomföra komplex kvalitetskontroll samtidigt som det befintliga produktionsflödet inte påverkas. Ivisys kan använda högupplösta kameror i företagets bildbehandling och samtidigt bearbeta bildinformation snabbare än företagets konkurrenter.

Globalt växer att marknaden inom ”machine-vision” mycket fort. Senaste rapporten visade att tillväxten i USA ökade med 10 procent i första kvartalet i år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094