23948sdkhjf

Göteborgsföretaget får vagnorder från Proterras fabriker

Världens största leverantör av ett modulärt koncept för industriella materialhanteringsvagnar fyller därmed på kassan med 1,3 miljoner kronor.
FlexQube och kunden Proterra har under 2017 tillsammans designat och implementerat mer än 25 olika typer av materialhanteringsvagnar till Proterras fabriker i Greenville, SC och Los Angeles, CA.

Företagen har under våren och sommaren samarbetat i ett internlogistikprojekt med följande målsättningar:

Flexcube arbetar med det unika processverktyget DesignOnDemand där företaget utvecklar lösningarna tillsammans med kunderna i realtid som gjort det möjligt att snabbt och effektivt designa och leverera många olika lösningar till Proterra. Företaget har ett stort intresse för sina produkter och behöver öka sin produktionskapacitet snabbt. Många städer i USA försöker minska fordonsutsläppen och elektriska bussar är ett bra sätt att förbättra stadsmiljön.

Lalit Savalia, Produktionsteknisk Chef på Proterra, kommenterar:
Processen har varit väldigt sömlöss och transparent från design till implementering av lösningarna. Alla applikationer fungerar utmärkt och alla uppskattar dem i fabriken.

FlexQubes lösningar är unika på marknaden och differentierar sig från konkurrenternas.
Anders Fogelberg, VD på FlexQube, kommenterar:
"Vi ser fram emot att arbeta vidare med Proterra på deras tillväxtresa.

Proterra, Inc. är ett amerikanskt företag fokuserat på design och tillverkning av hel-elektriska fordon och snabbladdande laddstationer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096