23948sdkhjf

Hon blir ny COO på expanderade mässbolaget

Nyligen köpte mässarrangören upp en stor mötesaktör och nu vässar man med vd-byte i Göteborg.
Easyfairs har utnämnt Åsa Keim till ny operativ chef, COO, för Easyfairs Göteborg. Åsa har precis anslutit sig till teamet.

Åsa Keim har anställts som ny operativ chef för Easyfairs Göteborg och blir huvudansvarig för mässor som skapas från Easyfairs Göteborgskontor. Kontoret har idag 60 anställda och genomför årligen totalt 15-20 mässor i Stockholm, Göteborg och Malmö. I mässportföljen ingår varumärken som Empack, Elmässan, Fastfood & Café, Restaurangexpo, Fastighetsmässorna och Industrimässorna.

Åsa är civilekonom och har en gedigen bakgrund som marknads- och försäljningschef, samt som management konsult. Hon har även tidigare arbetat som projektledare för ett flertal mässor inom IT- området.

– Det är väldigt roligt att välkomna Åsa Keim till Easyfairs professionella ledarteam som COO för Easyfairs i Göteborg. Med Åsa får vi en kunnig ledare med stor kunskap inom marknadsföring och försäljning och hur man bygger värden för kunden. Åsa kommer att vara ytterst ansvarig för alla våra mässor som görs från Göteborgskontoret, samt många av de nya mässorna som lanseras inom kort på Sveriges modernaste mässanläggning i Åby, som nu håller på att byggas, säger Peter Wanderydz, koncernchef, Artexis Easyfairs Nordic.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079