23948sdkhjf

Vattenrenaren från Nacka inviger kiosk i Indien

Ska fungera som ett bra referensprojekt för framtida förhandlingar med befintliga och nya intressenter i Indien.
På lördag är det invigning av Josab Internationals projekt i Hyderabad. Planeringen av invigningen har skett med bolagets samarbetspartner Natures Spring Eco Tap Pvt Ltd och stadens ansvariga, GHMC, Greater Hyderabad Municipal Corporation.

Invigningen kommer att hållas vid utplacerade vattenkiosker vid NTR Garden i Hyderabad.

Medverkar gör bland annat Ministern för Kommunal Administration och Stadsutveckling Mr. K.T. Rama Rao, och Josa Kärre, Ambassadråd och ansvarig för Ekonomi- och näringslivsfrågor vid Sveriges ambassad i New Delhi.

Ett flertal andra prominenta gäster från delstaten Telangana, men även från omkringliggande delstater, är inbjudna att delta vilket förhoppningsvis ger bra marknadsföring gentemot befintliga och nya intressenter av motsvarande vattenlösning i andra städer och områden i Indien. Både press och lokala tv-kanaler kommer att följa invigningen på plats.

Josab kommer att företrädas av Dennis Abraham, VD i Josab India Pvt Ltd, samt medarbetare som arbetat med projektet under våren och sommaren 2017.

Dennis Abraham, VD, Josab India Pvt Ltd, säger att:
- Invigningen är startskottet gentemot befolkningen i Hyderabad som därmed får tillgång till billigt vatten via Josabs teknik, att projektet trots den försenade invigningen fortskridit och att jag vill passa på att tacka alla medverkande i projektet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.067