23948sdkhjf

Industrileverantören startar upp ny tillverkning

Planen är att få upp volymen i Åtvidaberg under början av 2018.
Hanza har fått order på ett så kallat MIG-projekt för att forma en framtida tillverkningsstrategi åt Mantex.
– Vi har fått förtroendet att ansvara för industrialisering och tillverkning av Mantex produkter och samtidigt utarbeta en konkurrenskraftig och hållbar tillverkningsstrategi, säger Thomas Lindström, Senior Vice President, Head of Business Solutions Hanza.

– Att bidra till att använda våra naturtillgångar på ett mer effektivt och hållbart sätt går hand i hand med Hanzas vision och målsättning.
Mantex är ett företag som utvecklar och marknadsför röntgenbaserade produkter för kvalitetsmätning av biobränsle och pappersmassa.

Mantex noterade företaget på Nasdaq First North i maj 2017 och planerar en stark framtida tillväxt varför man nu beslutat lägga ut sin tillverkning externt.

–Vi är på väg in i en mycket expansiv fas där vi ser att efterfrågan från kunder ökar snabbt, och därför är det viktigt att hitta en partner som hjälper oss att snabbt färdigställa och producera våra produkter i volym under 2018”, säger Max Gerger, VD Mantex.
– Hanza kombinerar sin breda erfarenhet av komplett tillverkning medrådgivningstjänster inom industrialisering och supply-chain, vilket passar Mantex bra.
MIG-projektet påbörjas omgående och tillverkningen som förläggs i Åtvidaberg bedöms vara igång undervåren 2018.Omfattningen av avtalet är beroende av Mantex framtida försäljning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109