23948sdkhjf

Linköpingsföretagets leverans till Kina senareläggs

”Bygget av den första produktionsanläggningen försenad”.
Impact Coatings samarbetsavtal med China Hydrogen Energy (CHE), med ett initialt värde om 100 miljoner svenska kronor fortskrider med senarelagd leverans med start i mitten av 2018.

Förskott om 2,4 miljoner svenska kronor är erhållen med full handlingsfrihet att sälja tillverkade beläggningsmaskiner till annan aktör för att senare tillverka nya maskiner till CHE.

Impact Coatings, som utvecklar och säljer teknologi för PVD-beläggning av bränslecellsplattor och fordonsreflektorer, tecknade i oktober 2016 ett bindande avtal värt initialt över 100 miljoner kronor med China Hydrogen Energy (CHE).

Det motsvarar åtta till tio beläggningsmaskiner över tre år med planerad leverans av de första beläggningsmaskinerna under 2017.

Avtalet innebär att Impact Coatings är en strategisk partner till CHE för snabb uppbyggnad av högvolymproduktion av bränsleceller till nationella buss- och lastbilsföretag.

CHE har meddelat att bygget av deras första produktionsanläggning har blivit försenat och kunden vill därför skjuta på de första leveranserna till mitten av nästa år.

CHE meddelar vidare att finansieringen av produktionsanläggningen nu är klar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109