23948sdkhjf

Han blev årets företagsledare

Har visat väldigt stark tillväxt.
Henrik Sandström, vd för Federal-Mogul, blev Årets Företagsledare 2017. Priserna delades ut på Inspirationsdagen som arrangeras av Business Region Göteborg.

För sextonde året i rad delade Göteborgs stadshus helägda företag ut priser till framgångsrika företagare i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Årets Företagsledare går till Henrik Sandström på Federal-Mogul från Mölnlycke som inspirerar, motiverar och som arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.

Juryns motivering:

”Genom att vända upp och ned på invanda föreställningar, se kraften som finns i organisationen och i individen, har Henrik Sandström tillsammans med sina medarbetare lyckats sjösätta ett gediget förändringsarbete. Resultatet är en stärkt tillväxt och teamkänsla som format en fantastisk arbetsplats. Henrik har gjort ett lysande arbete och vi ser ännu mer ljus i framtiden för Federal-Mogul och alla dess anställda."

Kommentar från Henrik Sandström, vd Federal-Mogul:

– Jag är stolt och hedrad och tacksam, men det är så klart ett lagarbete. För mig handlar det om att vara äkta och att ha en målbild och att få andra att dela den. Av BRG har jag lärt mig vikten av att vara tydlig, att skapa en vision och värderingar kring hur vi vill ha det och skapa trivsel på arbetsplatsen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109