23948sdkhjf

Skylttillverkaren expanderar

Skyltstället inviger nytt och fräscht i Kalmar.
Aluminiumskyltar, emaljskyltar och många fler. Förra veckan invigde Skyltstället sina nya lokaler i Kalmar, enligt Barometern. Deltog gjorde en av grundarna, Rickard Eriksson. Han berättade om en snabb expansionsresa.

– Vi startade vårt första franchisebolag 2013 i Stockholm och sedan har vi snabbt etablerat oss över landet. Skyltstället finns från Malmö till Luleå på 35 olika platser vilket är en snabbare takt än vi planerat från början, säger Rickard Eriksson enligt tidningen.

I oktober förra året blev Pelle Sederkvist franchisetagare för Skyltstället i Kalmar. Det har varit ett år späckat med slit men också med framgång.

– Första tiden är alltid jobbig när man etablerar en rörelse men de senaste månaderna har varit riktigt bra och vi har kommit in på den lokala marknaden. Planen är att jag så småningom ska öppna Skyltstället också i Oskarshamn, Karlskrona och Växjö, säger Pelle Sederkvist.

Skyltställets produktionsenheter är några av Nordens största med en maskinpark som täcker det mesta, skriver företaget på sin hemsida.

Som exempel tillverkas bilemblem till några av världens största bilmärken. Inom Skyltstället arbetar också ett forsknings- och utvecklingsteam för att ständigt utveckla produkter och tillverkningsprocesser, skriver de också.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109