23948sdkhjf

Industriföretaget utökar affärer med Sandvik

Enerco Group tecknar två avtal med den stora svenska industrikoncernen.
Hoforsföretaget Enerco Groups verksamhetsområde Enerco Industrirengöring utökar och breddar sina affärer med det stora börsnoterade verkstadsföretaget Sandvik.

Tätorten Hofors ligger i Gästrikland.

Totalt handlar det om två avtal. Dels ett på central nivå som gäller leverans av industrirengöring till alla orter och bolag inom Sandvik-koncernen. Det andra avtalet är lokalt och omfattar SMT (Sandvik Materials Technology) i Sandviken.

– Vi har levererat tjänster till Sandvik under många år. Meningen med det nya avtalet är att vi tillsammans ska arbeta framåtriktat med att utveckla saneringstjänsterna, till exempel genom att hitta mer kostnadseffektiva lösningar, säger Enerco Groups vd Niklas Pettersson till Metal Supply.

Enligt Arbetarbladet innebär avtalet ensamrätt på industrisanering hos Sandvik Materials Technology i Sandviken.

Sedan starten av Enerco Group för tre år sedan har företaget expanderat kraftigt och består idag av cirka 350 medarbetare som verkar inom industriservice. Bolaget har kompetenser och resurser etablerade på flertalet orter i Mellansverige.

Tjänsteutbudet består av bland annat mekaniskt underhåll och mekanisk tillverkning, engineering och automation, industrirengöring, värmeväxlarservice och processvattenbehandling.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078