23948sdkhjf

Här är den globala maskinbörsen som är helt gratis

Sök, hitta och annonsera nya eller begagnade maskiner på Orderfox.com gratis.
Orderfox har tagit fram en ny funktion som är fri att nyttja vilken antas kommer att öka räckvidden för "CNC Industry Internet".

Vidare skänks ett mervärde till alla användare av plattformar. Medlemmarna inom Orderfox.com får nu åtkomst till funktionen New Machinery Exchange, där de utan problem kan undersöka, marknadsföra eller till och med utvidga ett erbjudande att handla alla tillgängliga CNC-metall- eller träbearbetningsmaskiner direkt och helt gratis.

Orderfox.com, är "CNC-industrins Internet", som ger access till möjligheter, samtidigt som den ger en källa där nya produktionspartners kan knytas upp och nya industrikontakter kan etableras.

Med de smarta filterfunktionerna kopplas köpare med lämpliga CNC-tillverkare inom metall- eller träbearbetningsindustrin - lokalt och globalt. Här kan CNC-order enkelt och effektivt placeras och uppfyllas regelbundet inom plattformen.

Ovanpå det kan registrerade medlemmar ta del av de senaste branschnyheterna i sektionen Knowledge & Trends, och behöver aldrig missa en händelse tack vare Global Trade Show och Event Calendar.

Med Free Machinery Exchange som den senaste förbättringen av plattformen Orderfox.com är det inte bara en viktig ny funktion utan det ger en extra fördel för medlemmarna från köp, sälj och relaterade industrisektorer, vilket visar att det finns en ännu större anledning att integrera Orderfox.com i det dagliga arbetsflödet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081