23948sdkhjf

De ställer ut vid AMB-mässan i Stuttgart

Sandvik Coromant visar hur framtidens tillverkning formas.
Årets AMB-mässa hålls i Stuttgart den 18–22 september.

Där kommer företaget att visa hur kunder och partners kan nå en betydligt bättre produktivitet, flexiblare bearbetningsprocesser och en mer hållbar produktion.

Allt sker under parollen ”Shaping the future together”.

Sandvik Coromant kommer att visa hur de förändrar svarvningen, förbättrar tillverkningsprocesser med digitala anslutna lösningar och förbättrar möjligheterna för fordons- och flygindustrin.

Montern har en yta på 375 kvadratmeter. Monternumrret är E50 och den ligger i Hall 1.

– Vi ser fram emot ytterligare en givande AMB-mässa eftersom det här är ett utmärkt tillfälle att träffa kunder och partners personligen för att optimera det framtida samarbetet. Vi är stolta över att visa upp våra avancerade lösningar i Stuttgart, eftersom alla har utformats för att hjälpa tillverkare att bli effektivare, produktivare och öka sin lönsamhet, säger Josse Coudré, General Manager Sales Area Central Europe vid Sandvik Coromant, enligt ett pressmeddelande.

Då företaget har flera samarbeten med maskintillverkare kommer lösningarna att synas på flera håll vid mässan. Det sker bland annat i den gemensamma utställningen i DMG Moris monter.

Sandvik Coromant är en del av den globala verkstadskoncernen Sandvik. Coromant gör bland annat verktyg för tillverkning och tillhandahåller bearbetningslösningar.

Coromant har över 7 900 medarbetare och har verksamhet i 150 länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125