23948sdkhjf

Fyra nominerade till pris

Här är produkterna som är nominerade till Scanautomaticpriset – en trådlös sensor, en fuktsensor, en tjänst för Scada-system och en styrsystemsplattform.

Scanautomaticpriset instiftades till mässan Scanautomatic 1986. Syftet var och är att belöna innovativa nyheter som visas på mässan. Sedan starten har priset delats ut på varje mässa, det vill säga 14 gånger.

Till årets mässa, den 9-11 oktober, har fyra produkter/tjänster nominerats till priset. De är:

  1. En trådlös sensor från Bluvision som säljs i Sverige av Intertechna. Sensorn används för driftövervakning av industriella maskiner. En tjänst med artificiell intelligens analyserar sedan datan. Metal Supplys syskonsida U&D kommer att ha en artikel om sensorn i ett kommande nummer. Visas på mässan i Intertechnas monter.
  2. En självlärande givare som detekterar vattenbaserad vätska genom rör eller tankar. Den kompenserar kontinuerligt för fukt, skum och avlagringar som byggs upp över tid. Visas på mässan i Carlo Gavazzis monter.
  3. En uppkopplingstjänst/produkt för Scada-system mot AI, digitala tvillingar och andra system för att skapa ett eget System-of-Systems. Visas i Novotek Sveriges mässmonter.
  4. PLCnext Control, som förenar tillförlitligheten och säkerheten i den klassiska PLC-världen med öppenheten och flexibiliteten hos smart devices. En öppen styrsystemsplattform som Phoenix Contact visar i sin monter.

De fyra bidragen visas också på en yta intill scenen i A-hallen. Tävlingsvinnaren tillkännages onsdagen den 10 oktober.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079