23948sdkhjf

Rockwell Automation ökar satsningen i Sverige

"Vi ska växa snabbare än marknaden som ökar med i genomsnitt sex procent per år."
Rockwell Automation tror på den svenska automationsmarknaden som befinner sig i framkant globalt. Bland annat har en ny nordisk chef nyligen tillsatts.

– Vi ska växa snabbare än marknaden som ökar med i genomsnitt sex procent per år, säger Henri Putto, Field Business Leader Nordics vid företaget, när Metal Supply träffar honom vid Scanautomatic-mässan i Göteborg.

Företaget visar den senaste tekniken inom integrerade lösningar och lösningar för ett ”Connected Enterprise”, alltså en uppkopplad verksamhet.

Rockwell Automation menar att den fjärde industriella revolutionen – Industri 4.0 – är nu här för att stanna. Fabriker och tillverkning blir allt mer ”smart” med uppkopplade system, realtidsdata och analyser.

Den här typen av tillverkning kräver processer, tekniker och strategier inom både IT och OT (Operations Technology).

Slutanvändare inför en ”Connected Enterprise” för att optimera produktion och distributionskedjor. Det här ställer krav på ständig innovationsrikedom för att vara konkurrenskraftig. Det är inte tillräckligt att bara uppdatera maskiner och utrustning utan nu krävs det att mervärden skapas.

Rockwell Automation är ett av världens största företag inriktat på industriautomatisering och information. Målet är att göra kundens verksamhet mer produktiv.

Huvudkontoret ligger i amerikanska Milwaukee, Wisconsin. Företaget har globalt 22 000 medarbetare och kunder i fler än 80 länder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078