23948sdkhjf

Svensk automationspaviljong på Hannover Messe

Svenska Mässan och Automation Region bjuder nu in automationsföretag från startup till storbolag att delta.
Sverige är för första gången någonsin partnerland till Hannover Messe årgång 2019.

Den svenska nationspaviljongen vid Hannovermässan kompletteras av ett antal satelliter, varav automationspaviljongen är en av dem.

Där ska besökarna uppleva svensk industri och automation – från forskning och utveckling till kompletta produkter.

– Vi kommer att visa hur våra svenska företag inte bara hänger med i digitaliseringen, utan är med och driver utvecklingen framåt, säger Catarina Berglund, processledare på Automation Region.

Förutom monter-plats inkluderas erbjudandet med marknadsföring, matchmaking och möjlighet att lansera produkter och lösningar vid ett öppet seminarium.

Allt inom ramen för en gemensam svensk satsning där det går att få kontakter med övriga nationella aktörer.

Ett av företagen som kommer att delta som utställare i automationspaviljongen är Simplex Motion. Företaget tar fram en integrerad servomotor som med patenterad sensorteknik ska ge hög prestanda och energieffektivitet.

– Vi är ett ungt bolag som letar efter nya återförsäljare och nya kunder, både inom Europa och globalt. Automationspaviljongen ger oss en unik möjlighet att visa upp våra produkter på världens största industrimässa, säger Mikael Rittander, vd på Simplex Motion.

Svenska Mässan och Automation Region har sedan tidigare ett starkt partnerskap, bland annat genom framtagandet av konferensen Automation Summit.

– Den tyska industrin har under en längre tid visat stort intresse för svensk automation och svenskt företagande. Sverige är partnerland under 2019 men det finns goda förutsättningar att ta vår medverkan vidare även på längre sikt, säger Annika Persson, affärsutvecklingsansvarig på Svenska Mässan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093