23948sdkhjf

Här kan du träffa teknik- och maskinföretag som ligger i framkant

Under två dagar i maj öppnar 13 olika teknik- och maskinföretag upp dörrarna för besökare till småländska Värnamo Industriexpo.

– Vi ser ett väldigt stort intresse. Förra året kom närmare 3 000 besökare, säger Ulf Annvik, vd på Värnamo Näringsliv som är delarrangör för expot, till Metal Supply.

Syftet är att bygga goda relationer och skapa en överblick över regionens samlade kunskaper och styrkor som är till nytta för både företagen och kunderna.

De företag som medverkar väljer att kalla sig för "samarbetande konkurrenter". Dessa håller Öppet Hus under Värnamo Industriexpo 15-16 maj.

– Flera av företagen har också med sig partnerföretag så totalt handlar det säkert om 50 olika företag som det går att träffa, säger Ulf Annvik.

Besökare kan i förväg boka in sig hos de olika företagen. Det går att få en specialvisning eller prata med företagen man är intresserad av att besöka.

Alla deltagarna ligger i framkant när det gäller teknik och utveckling inom sina områden. Det handlar om områden som automation, mätutrustning, styrsystem, programvaror, skärande bearbetning, plåtbearbetning, plastbearbetning, matningsutrustning, maskinrenovering, begagnade maskiner med mera.

– Värnamo Industriexpo är ett unikt samarbete mellan Värnamos maskin- och teknikleverantörer som under 14 års tid gett kunder möjlighet att hitta nya samarbetspartners och leverantörer. Detta event har sedan starten 2005 varit en succé och jag rekommenderar varmt ett besök på mässan 15-16 maj. Ni kommer att bli imponerade av den kunskap som finns i bygden, säger Ulf Annvik.

Deltagande företag är Bromi, CNC Factory-part of Dynamate, Din Maskin, Edge Technology, Herber Engineering, KD Feddersen, LPV Verktygsmaskiner, Masentia, Mekana Maskin (tidigare Ahlsell Maskin), Norima, PLM Group, Ravema och Salvagnini.

– Det är extra skoj att vi har två nya deltagare i år. Dessa är KD Feddersen och PLM Group, säger Ulf Annvik till Metal Supply.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078