23948sdkhjf

Spectrum Technology ny systempartner till Kuka

För att alltid kunna erbjuda sina kunder de bästa tekniska lösningarna samverkar Kuka Nordic i ett nätverk av systempartners.

Senast i raden är Spectrum Technology, systemintegratör i Karlshamn och specialist på att ta fram anpassade automationslösningar.

– Med Spectrum Technology som partner stärker vi vår närvaro i sydöstra Sverige och tillsammans kan vi erbjuda nuvarande och blivande kunder i området kompletta automationsprojekt säger Lars Cardemar, Area Sales Manager på Kuka Nordic, enligt ett pressmeddelande.

Spectrum Technology är specialiserade på robotik och maskinvision samt 3d-printing med robot.

De har allt inhouse – robotprogrammerare, plc, mekaniker och el – vilket gör att de kan hantera kompletta automationsprojekt.

– Samarbetet betyder mycket för oss. Kuka är en stark aktör och har gott anseende. Att få förtroende som systemintegratör höjer vårt bolag till en ny nivå, säger Jonas Lindholm, vd på Spectrum Technology.

Gemensamt för de båda bolagen är strävan efter att alltid leverera hög kvalitet och kombinationen mellan bolagens kompetenser ger ett attraktivt erbjudande för företag som efterfrågar automationslösningar.

– För oss är det mycket positivt att ha en stark partner i den aktuella regionen. Vi ser mycket fram emot att påbörja arbetet med Spectrum Technology, säger Lars Cardemar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078