23948sdkhjf

Fyra kunder köper in bandsågsautomater från Mekana Maskin

Mekana Maskin har fått order på fyra stycken bandsågsautomater av modell KASTOwin A 3.3.

KASTOwin finns i fem storlekar från Ø 330mm till Ø 1060mm som erbjuder flera tidsbesparande fördelar, som exempelvis KASTOrespond som kontinuerligt på ett intelligent sätt övervakar sågbandets skärkrafter och automatiskt optimerar all skärdata.

Kunder som såg alla fördelarna var.

ETP Transmission som sedan mer än 35 år utvecklar och tillverkar hydrauliska axel-navförband som säljs under varumärket ETP. Företaget har byggt upp ett världsunikt kunnande inom området hydraulisk fastspänning och centrering.

Witte Industrier är en modern legotillverkare inom skärande bearbetning som funnits sedan 1960 talet. Deras ambition är att göra sina kunder konkurrenskraftiga i deras affärer. Fokus är alltid att ge kunden rätt sak i rätt tid till 100-procentig kvalitet.

Företaget gör detta med hjälp av hög automation med bevarad flexibilitet. De tillverkar allt från prototyp till helautomatiserad volymproduktion.

AnVa Tubes & Components är ett privatägt företag med fabriker i Eskilstuna och Hälleforsnäs. Deras kunder finns främst inom fordons-, gruv- samt verkstadsindustrin och företaget ska vara kundens förstahandsval som materialförsörjare och som legoleverantör av produkter inom skärande bearbetning.

Ralex CNC-Teknik & Svets är ett tillverkande företag inom metallbranschen. De framställer allt från avancerade CNC-tillverkade produkter till svetsade konstruktioner. Ralex är ett mindre företag med stor kapacitet och en modern maskinpark.

En stor del av deras tillverkning är i rostfria material men även koppar, mässing, aluminium, plast, stål med mera. Företaget hanterar mindre och medelstor produktion.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078