23948sdkhjf

Fullbokat AMB nästa år

Registeringen klar

Registreringsperioden för AMB 2020 är nu avslutad. Projektgruppen börjar nu undersöka de mottagna registreringsformulären och förbereder första placeringsförslag till utställningsställen, skriver AMB i ett pressmeddelande

- AMB är en permanent inslag i branschens dagbok. Det visar också på den höga efterfrågan på utställningsutrymme vid AMB 2020, säger Gunnar Mey, avdelningschef Industri på Messe Stuttgart.

Det är säkert att den 20: e AMB, som hålls på handelsmässan i Stuttgart från den 15 till den 19 september 2020, kommer att bokas upp helt och kommer att ockupera hela området på mässområdet.

Men vad har gjort AMB så attraktivt för utställare och besökare genom åren? Fyra företag som deltog i AMB år 1982 talar om deras deltagand på mässan.

Lothar Horn, VD för Paul Horn GmbH, ser en speciell koppling till AMB:

- Vi har en nära band till AMB och har vuxit kontinuerligt tillsammans. År 1982 utställde vi ut på evenemanget som ett litet swabiskt företag. Idag när vi deltar på AMB är vi världsledande på precisionsverktyg. För oss är AMB som vårt eget vardagsrum där vi välkomnar våra kunder. Det ställer också klart standarden för vad vi vill presentera när det gäller nya produkter och innovationer. 

Enligt Holger Hehl, områdesförsäljningschef hos Chiron-Werke GmbH & Co. KG är AMB definitivt centrum för maskinverktygsbyggande och den ideala mötesplatsen för industrin i södra Tyskland. Han tillade:

- Varje världsmarknadschef presenterar sina innovationer här och vi har en plattform för att visa metallskärning i detalj till kunder och intressenter.

Werner Gerstner, försäljningschef på Carl Zeiss AG, deltog i den allra första AMB 1982 och är fortfarande imponerad av utställningskonceptet.

- AMB har alltid fastställt standarder och stött på ett stort antal tekniskt förändringar. Alla viktiga ämnen behandlas här och utställare visar sina portföljlösningar som till exempel rör elektrisk rörlighet, industrin 4.0 eller internetens saker.

Antonio Bottazzo, försäljningschef på Fritz Studer AG, medlem av United Grinding Group, kan bara bekräfta vidareutvecklingen från en nationell mässa till International Exhibition för Metal Working:

- AMB har systematiskt expanderat genom åren och lockar nu handelsbesökare från hela världen till Stuttgart. "

Företag som registrerats före utgången den 30 juni 2019 kommer att få första placeringsförslag från hösten 2019 och framåt. Intresserade företag som inte registrerade sig före denna dag kan för närvarande bara placeras  på väntelistan.

Läs mer om: AMB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062