23948sdkhjf

Okuma presenterar nyheter för form- och verktygsindustrin vid EMO Hannover 2019

Okuma, representerat i Sverige av Stenbergs, kommer att använda den stora scenen på EMO i Hannover (16-21 september 2019, hall 27 / D26) för att presentera mycket effektiva lösningar för form- och verktygsindustrin.

En höjdpunkt kommer att vara den nyutvecklade portalmaskinen MCR-S (Super) för 5-sidig precisionsbearbetning av stora arbetsstycken. Branschens enda ”single source” leverantör kommer att presentera ett stort antal CNC-maskiner, mjukvarulösningar och intelligenta styrsystem.

Nya portalmaskinen för de högsta kraven

Den nya portalmaskinen MCR-S (Super) kombinerar flera state-of-the-art funktioner och är som gjord för att producera verktyg av högsta kvalitet. Tillverkarna drar nytta av enastående noggrannhet i flera dimensioner och en mycket hög ytkvalitet. Maskinens robusta layout garanterar stabilitet och ger vibrationsdämpande egenskaper.

Eftersom tillverkningsprocessen av verktyg är mycket sårbar för temperaturförändringar är Okuma MCR-S utrustad med "Thermo-Friendly Concept". En svängbar bildsensor möjliggör exakt mätning vid bearbetningen och ser till att alla produktionssteg är spårbara.

Hyper-Surface tar bort behovet av manuell efterbehandling och förkortar den tid som krävs för bearbetning av råvaran. Maskinen erbjuder mycket höga spånborttagningshastigheter och uppnår enastående 710 cm / min vid fräsning.

Stora valmöjligheter för form- och verktygsindustrin

Förutom portalmaskiner erbjuder Okuma ett stort urval av maskiner av stort värde för form- och verktygsindustrin. Vid årets EMO i Hannover kommer Okuma också att visa prisvärda 5-axliga som GENOS M460V-5AX och företagets nyutvecklade minsta maskin med vertikal bearbetning, GENOS M660-V-E.

En annan höjdpunkt är en MB-46VAE utrustad med STANDROID, den senaste lösningen för automatisering. STANDROID är en robotarm installerad i en cell. Detta möjliggör enkel installation och integration i produktionsmiljön vilket gör automatisering tillgänglig för små och medelstora företag där konventionell teknik skulle vara för dyr och alltför komplex. Besökare kommer också att hitta Okumas berömda högteknologiska multitaskingsmaskiner i sortimentet MULTUS U och LASER EX.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078