23948sdkhjf

Brytpunkten för ”Industri 4.0” närmar sig

Enligt en ny studie framtagen av Siemens Financial Services är brytpunkten, det läge då mer än 50 procent av alla företag gått över till systemet ”Industri 4.0”, nu allt närmre.

Undersökningen har gjorts genom att intervjua en stor mängd människor från allt från branschorganisationer och tillverkare till akademiker och managementkonsulter om när 50 procents utrullning bland tillverkningsföretag utförts.

De intervjuade uppskattade att de större tillverkarna förväntas nå brytpunkten inom fem eller sju år, medan små och medelstora tillverkningsföretag förväntas nå punten inom nio till elva år.

– Debatten har gått från ‘om’ man ska investera i den digitala omvandlingen till ‘när’ och ‘hur’. De flesta ledande tillverkningsföretagen, stora och små, letar efter hållbara sätt att investera i den digitala transformationen för att vinna konkurrensfördelar genom att vara en av de första 50% som först tar steget, säger ,” säger Carl Ahlgren, nordisk försäljningschef på Siemens Financial Services, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094