23948sdkhjf

Nu har Kyocera Fineceramics förvärvat Aliaxis Utilities & Industrys nordiska keramiska verksamhet

Den 2 september 2019 har Kyocera Fineceramics Group förvärvat Aliaxis Utilities & Industrys nordiska keramiska verksamhet tillsammans med Friatecs keramiska produktion och verksamhet i Tyskland.

I juni 2019 gick Aliaxis ut med ett pressmeddelande beträffande den planerade transaktionen av Aliaxis keramverksamhet till Kyocera Fineceramics Group.

De nya namnen på de båda företagen är Kyocera Fineceramics Nordics AB samt Kyocera Fineceramics Solutions GmbH.

Företaget är glada att nu kunna meddela att transaktionen kommer att ske som planerat och alla nödvändiga statliga godkännanden är på plats.

Kunderna i norra Europa kommer fortfarande att ha det svenska kontoret i Spånga, Stockholm som kontaktpunkt. Det innebär att alla kunder kommer att ha samma kontaktpersoner som tidigare, men under det nya namnet Kyocera Fineceramics Nordics AB.

Bolaget kommer att fortsätta att ta hand om all order- och dokumenthantering samt förfrågningar, offerter, tekniska frågor med mera. I och med detta förvärv kommer alla e-postadresser att förändras medan företagets adressinformation och telefonnummer förblir samma som tidigare.

– Under tiden som vi har arbetat under Aliaxis Utilities & Industry AB och Friatec GmbH har vi fått våra kunders förtroende. Vi ser nu tillbaka på många års fantastiskt samarbete med våra kunder och partners. Detta är också grunden för vårt framtida samarbete med befintliga och potentiella kunder, säger vd Cornelia F Sundberg, enligt ett pressmeddelande.

– Vi ser fram emot att aktivt fortsätta bearbetningen av den nordiska marknaden med samma goda service och support till våra kunder under vårt nya namn tillsammans med våra nya ägare. Som en del av den globala Kyocera-gruppen kan vi i framtiden erbjuda ännu bättre service och ett större materialutbud än tidigare, avslutar Cornelia F Sundberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079