23948sdkhjf

Kopplar aldrig ner

Som en del av industri 4.0 är Linde Material Handlings nya truckgeneration ständigt uppkopplad. Först ut är förbränningsdrivna motvikstruckarna som klarar laster mellan 2 och 3,5 ton.

Standarden höjs med den uppkopplade tekniken som ger tillgång till nödvändig truckdata. Serviceintervallerna optimeras genom fjärrdiagnostik och förebyggande underhåll vilket ökar truckarnas tillgänglighet och produktivitet.

– Vi har lyssnat på våra kunder och tagit med deras åsikter till våra produktutvecklare. Resultatet är inte bara en ny truck, utan en helt ny truckgeneration. Truckarna är kostnadseffektiva och kommer göra våra kunders materialflöden säkrare och mer produktiva , säger Stefan Prokosch, Senior Vice President Product Management Industrial Trucks Counterbalance på Linde Material Handling.

Med målet att helt eliminera olyckor har truckarna försetts med ett brett urval av säkerhetslösningar och stor vikt har lagts vid förarens arbetsmiljö, exempelvis ett lågt och brett insteg, rymligt förarutrymme och ett brett urval av förarstolar för optimal ergonomi.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.718