23948sdkhjf

Industrilås fördubblar kapaciteten i Nässjö

Industrilås köper en 63 500 kvadratmeter stor tomt av Nässjö kommun.

– I dag är en riktigt bra dag. Industrilås har länge letat efter en möjlighet att utöka vår produktion i Nässjö. Nu är det letandet över, säger Fredrik Mölzer, koncernchef för Industrilås Group, i ett pressmeddelande.

Tomten kommer markberedas av kommunen och byggstart för Industrilås nya fabrik och kontor beräknas påbörjas inom en snar framtid.

– På den nya tomten kan vi bygga en anläggning som är mer än dubbelt så stor som dagens. Vi har nu en bas för att fortsätta växa de kommande 25 åren i Nässjö som är vårt hem, säger Fredrik Mölzer.

Industrilås har de senaste tio åren mer än fördubblat omsättningen och har i dag kunder och kontor över hela världen. Bara i Nässjö arbetar 230 personer på Industrilås.

Framgången har medfört att den nuvarande produktionsanläggningen blivit för liten och företaget hyr därför i dag även lokaler på andra platser i Nässjö.

– Vår strategi för framtiden är att utvecklas i samma takt som tidigare. Det innebär att Industrilås behöver växa både i Sverige och globalt, till exempel genom utökade produktionsmöjligheter och genom att vi på sikt kan anställa fler människor, säger Fredrik Mölzer.

– Även om det är flera år kvar tills vi flyttar in i de nya lokalerna är det en härlig känsla att vi nu startar detta framtidsprojekt, säger Fredrik Mölzer.

Företaget har i dag cirka 315 anställda på produktionsanläggningar och kontor över hela världen. Huvudkontoret ligger i Nässjö i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062