23948sdkhjf

Treårigt ramavtal för driftsäkra ventiler

IA Industriarmatur Group har tilldelats ett treårigt ramavtal av Sinfra.

IA Industriarmatur Group blir därmed leverantör av ventiler och ventilstyrning med sin egenutvecklade miljösäkra och uppkopplade styrningsteknologi för styrning och övervakning av ventiler i fjärrvärme- och fjärrkylanät – Ia Hecon.

Systemet fjärrstyr nätets viktigaste ventiler från driftcentralen vilket medför effektivare utförande av underhåll och snabbare åtgärd vid nödsituationer. Driftsäkerhet och personalsäkerhet är högsta prioritet.

-Vi är självklart både glada och väldigt stolta över att blivit utsedda som leverantör av avstängningsventiler och vår egenutvecklade styrningsteknologi Ia Hecon med tillhörande tjänster till Sinfra, säger Jan-Eric Nilsson, vd IA Industriarmatur Group.

Upphandlande part är inköpscentralen Sinfra som jobbar med att färdigställa hållbara upphandlingar. Sinfra representerar 260 medlemsföretag i Sverige som bedriver verksamhet inom fjärrvärme, El och VA. Företaget ska förse sina medlemmar med kvalitetsprodukter och tillhörande tjänster via ramavtal med ramavtalsleverantörer som är upphandlade utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

-Vi lever i en spännande tid. En tid då hållbarhet och effektivisering går hand i hand och ligger högt på agendan i de flesta branscher, inte minst inom energisektorn där vi har vårt fokus. Vi ser dessutom hur digitalisering skapar förutsättningar för nya affärsmodeller och förändringar i sättet att arbeta, säger Jan-Eric Nilsson.

Avtalet gäller från den första februari 2020.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11