23948sdkhjf

Rekryterar chef från Mitsubishi 

Energiteknikbolaget Climeon rekryterar Jack (Masao) Watanabe från Mitsubishi, till tjänsten som President and Representative Director för Climeon Japan K.K. 

– Vi är mycket stolta över att Jack Watanabe har valt att bli en del av Climeon. Vi är övertygade om att Jack Watanabe med sin kunskap om energibranschen i kombination med sin erfarenhet från den maritima industrin är rätt person att fortsätta etableringen av Climeon inom geotermisk värmekraft i Japan och expandera vår verksamhet i Japan till andra segment, säger Thomas Öström, vd för Climeon. 

Jack Watanabe har haft flera ledande roller inom Mitsubishi Corporation, tidigare inom handel och nu senast som Senior Vice President Chief Strategist Energy Business Group. 

Under de senaste åren har jag haft nära kontakt med Climeon genom min roll i Mitsubishi Corporation. Jag är mycket imponerad av deras resultat hittills och är övertygad om att det finns en stor potential för Climeons lösningar i Japan och Asien, säger Jack Watanabe. 

Jack Watanabe tillträder som President and Representative Director för Climeon Japan K.K. 1 april 2020. Nuvarande President and Representative Director Andreas Grenninger kommer att fortsätta som operativ chef samt styrelseledamot i Climeon Japan K.K. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11