23948sdkhjf

Mycronic tar hem Asien-affär 

Mycronic gör en försäljning till en kund i Asien, med ett beräknat ordervärde för försäljningen på mellan tre och fyra miljoner dollar. 

Den laserbaserade maskritaren SLX lanserades i slutet av oktober 2019 för att möta en stigande efterfrågan på fotomasker till halvledarindustrin, vilken drivs av långsiktiga trender, samt för att möta ett kommande ersättnings- och moderniseringsbehov.  

 – Att vi nu erhållit en andra order på en SLX bekräftar marknadsbehovet och stärker oss i vår långsiktiga ambition att bli den leverantör kunderna föredrar för laserbaserade maskritare till halvledarindustrin, säger Charlott Samuelsson, Sr VP Pattern Generators på Mycronic. 

Fotomasker tillverkade av laserbaserade maskritare är mycket viktiga vid tillverkningen av halvledare och står för 70-75 procent av alla producerade fotomasker. 

Mycronic erbjuder maskritare för tillverkning av fotomasker inom flera tillämpningsområden. Dessa utgörs av bildskärmstillverkning (TV, smarta telefoner och surfplattor), tillverkning av halvledare och tillämpningar inom multi-purpose-marknaden, ett brett segment som omfattar många olika tillämpningsområden. 

Leverans är planerad till det fjärde kvartalet 2020. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157