23948sdkhjf

Semcons förvärv för digitala utbildningar

Semcon har förvärvat bolaget Xtractor, ett förvärv som innebär att Semcon stärker sin position inom digital produktinformation. Detta genom en utökad expertis inom interaktiva webb- och mobilutbildningar, samt införande av distributionsplattformar för lärande.

Xtractor levererar helhetslösningar inom digitala utbildningar till företag i flera olika branscher. Bolaget är Stockholmsbaserat och har kompetenser inom bland annat e-learning samt utveckling av LMS (Learning Management System) och LXP (Learning eXperience Platform). Genom förvärvet av Xtractor blir Semcon en av de största i Sverige inom digitala utbildningar.

Genom detta förvärv stärker vi vårt erbjudande inom digital utbildning till nya och befintliga kunder, både i Sverige och internationellt. Samtidigt växer vi i Stockholmsområdet enligt vår strategi, säger Markus Granlund, vd och koncernchef på Semcon.

Semcon erbjuder digital produktinformation globalt och har en lång erfarenhet av webbaserade utbildningslösningar inom många olika branscher.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078