23948sdkhjf

Bra- att Advanced Engineering flyttas till september

Mässa efter mässa ställs in efter regeringens beslut om förbud mot att hålla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. För Advanced Engineering kan det till och med vara fördelaktigt.

Easyfairs ställer in alla evenemang under våren som beräknas samla fler än 500 personer. Det innebär bland annat att Advanced Engineering som skulle arrangerats nästa vecka på Åbymässan, ställs in.

- Det är givetvis oerhört bekymmersamt att samhället befinner sig i denna situation just nu. Det viktigaste vi har är hälsan och det är huvudprioritet för Easyfairs och projektledningen för Advanced Engineering, säger Ola Lundqvist, Head of Cluster för Easyfairs teknik- och industrimässor.

Men han menar att det kan finns fördelar med att mässan flyttas fram. Temat produktutveckling har nämligen visat sig vara oerhört efterfrågat. Det nya datumet kan förhoppningsvis locka fler deltagare till mässan.

Stora bolag som Volvo Cars och ABB har bekräftat att de även fortsättningsvis kvarstår på mässan som partners och utställare trots nytt datum.

- Vi gör det här tillsammans med våra utställare, partners, besökare och övriga intressenter som i de allra flesta fall ställt sig positiva till det nya datumet för mässan, avslutar Ola Lundqvist.

Det nya datumet är 2-3 september.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.13