23948sdkhjf

Trelleborgs virtuella värld

I en digital tid erbjuder onlineverktyg en lång rad möjligheter när det gäller informationsutbyte. För att dra nytta av möjligheterna, erbjuder Trelleborg Sealing Solutions en virtuell rundtur hos företaget.

Trelleborg Sealing Solutions, leverantör av tätningar och kundanpassade komponenter, har tagit fram en virtuell rundtur med exklusiv tillgång till produktionsenheter och webbinarier. Guidad av en moderator kan besökarna interagera och ta sin individuella rundtur i Trelleborgs värld i en 360° virtuell miljö.

På varje industriföretag finns verksamheter så som produktion, forskning och utveckling, dit tillträde kan vara begränsat vid fysiska rundturer. Trelleborg Sealing Solutions innovativa virtuella rundtur, överbryggar denna barriär.

Med expertintervjuer presenterar Trelleborg sina applikationskunskaper och produktutbud under rundturen. Frågor från besökarna kan besvaras under turen via en livechatt-funktion. De som är intresserade av ytterligare information kan ta del av en lång rad webbinarier.

– Trelleborg använder nya digitala beröringspunkter för att interagera med sin publik och ha en dialog. Det är därför vår virtuella rundtur inte bara erbjuder relevant teknisk information utan även en möjlighet att kommunicera direkt med våra experter, via en livechatt. En sådan plattform är unik inom B2B-sektorn, säger Holger Baur, chef för marknad och kommunikation på Trelleborg Sealing Solutions.

Rundturen innehåller bland annat tekniska webbinarier inom områden som exempelvis tätningar för höga rotationshastigheter inom e-Mobilitet, smörjfilmskontroll i hydrauliska applikationer, och praktiska råd när det gäller motytor för kolvtätningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094